Expert Deblok, mobil
mobli mobil

0765 546 000

Experţi în deblocări

logo

Need any help? Contact Us

SC ARIA PUBLIC SRL

Str. Iuliu Maniu, nr.47, cam 12, Brasov

CUI: J/08/248/2014; CIF: 32818149

linie linie


Este indicat sa aveti o cheie de rezerva undeva in afara casei, la un prieten, la cineva de incredere. Se poate intampla sa pierdeti cheia si acest lucru va poate scuti niste bani.


La usile care se incuie automat, prin ridicare, incercati sa nu mai folositi cheia pe interior. Puteti foarte usor sa uitati cheia in usa si sa incuiati usa. Pentru a incuia pe interior puteti folosi un cilindu cu buton pe interior.


Se recomanda atunci cand aveti parintii, bunicii care locuiesc singuri sa montati un cilindru cu buton pentru a evita unele situatii neplacute. Batranii, de regula incuie si lasa cheia in usa facand imposibil sa descuiati din exterior.


Niciodata nu folositi ulei de gatit sau alte uleiuri pentru a unge un butuc. Folositi sprayuri speciale care se gasesc la orice magazin de bricolaj.

 
linie linie mobil mtarife murgente

Sfaturi utile

Lucruri pe care sa NU le faci cand se blocheaza usa.

            Atunci cand constati ca usa de la intrare nu se mai deschide, e blocata, indiferent de care parte a usii esti, apare un sentiment de panica.

     In primul rand incearca sa te linistesti si sa te gandesti ca nu este un capat de lume, ORICE usa se poate deschide ( mai greu sau mai usor, cei drept). Apoi vezi daca poti sa afli motivul pentru care usa e blocata. Poti incerca sa folosesti un spray degripant (cateodata face minuni).

        ● NU apela la vecinul priceput la toate, poate face mai mult rau decat bine.

        ● NU folosi forta. Cu cat fortezi mai tare, cu atat cedeaza mai greu.

        ● NU introdu in butuc sarme, agrafe, cuie sau ce ai mai vazut prin filme (sunt doar filme).

        Daca nu reusesti, atunci poate ca e timpul sa vorbesti cu un profesionist.

Expert DEBLOK, iti deschide usa!

Suna acum! 0765 546 000