Noutăți

Specialist în deblocare auto: deschidere rapidă a încuietorii fără distrugere.

Specialist în deblocare auto: deschidere rapidă a încuietorii fără distrugere

Yala mașinii este blocată, nu deschide cheia, se învârte in gol, se blochează, s-a rupt cheia, ați blocat cheia în mașină sau portbagaj, ai lăsat cheile mașinii, nu aveți cheia de rezervă, bateria mașinii este descărcată, închiderea centralizată nu funcționează, nici o ușă nu se închide, Telecomanda mașinii nu funcționează… Acestea sunt probleme relativ frecvente, și atunci aveți nevoie de un profesionist în deschiderea ușilor auto.

De ce spunem că avem nevoie de un profesionist și nu recomandăm ajutoare pentru deschiderea ușilor sau practici casnice? Să analizăm acest lucru în detaliu. Există multe soluții DIY, prieteni și vecini atotștiutori, sfaturi suficiente de deschidere a ușilor auto care circulă pe net, trebuie să fi întâlnit câteva înainte. Ei sugerează tot felul de dispozitive care pot fi găsite acasă pentru a deschide ușa mașinii, ceea ce sună ca o soluție foarte tentantă și gratuită. De exemplu, este ușor să deschideți ușa unei mașini cu o cutie de bere, o minge de tenis, o pompă de toaletă, sârmă sau șireturi sau un cablu. Pe lângă faptul că sună comic, toate au un lucru important în comun: nu funcționează. În plus, unele, cum ar fi firele sau cutiile de bere, pot provoca chiar deteriorarea vopselei mașinii, a geamurilor sau chiar a încuietorii. Probabil că nici nu vrei asta, pentru că nu este ieftin să le repari…

Deblocări uși auto sau tractări, service, spargerea geamurilor?

Din păcate, mulți oameni nici măcar nu își dau seama că există o soluție profesională la problemele de deblocare auto, așa că decid să „deschidă” forțând ușa mașinii, generând o mulțime de costuri suplimentare pentru ei înșiși. Ca să nu mai vorbim că, după o astfel de acțiune, din păcate, poate dura săptămâni pentru a repara mașina, iar până atunci va trebui să vă descurcați fără vehiculul iubit.

Deschiderea unei mașini cu profesionalism – vă vom ajuta, pentru că aceasta este vocația noastră.

Un singur telefon și te vei apropia de o soluție! Povestește-ne în detaliu ce s-a întâmplat, iar noi vom ajunge la locația din Cluj în cel mai scurt timp posibil și vom rezolva deschiderea încuietorii auto în doar 10-15 minute. Scopul nostru este să ne asigurăm că puteți scăpa de neplăcerile unei mașini blocate sau care nu se deschide, fără cheltuieli suplimentare și daune. Dacă trebuie să intervenim într-o locație în afara orașului, nu ezitați să sunați, ne deplasam contra cost!

Telefon: 0752 976 701

Cât costă serviciul de deschidere a ușilor auto?

În orașul Cluj taxa de deplasare este de 75 lei. În afara orașului, comunele limitrofe 100 lei. La distanță mai mare se percepe taxă de deplasare 2 lei/km (dus-întors).

Taxa anulare (Puteți anula lucrarea oricând doriți, dar daca tehnicianul a ajuns la proprietatea dumneavoastră înainte de anulare trebuie sa plătiți aceasta taxa ) – 75 lei + deplasare 2 lei / km (dus întors).

În cazul încuietorilor auto normale – modele mai vechi, manopera este de la 150 lei;

Deschidere încuietorilor auto cu zăvor (safe lock) – mașini mai noi, mărcile germane sunt de obicei așa – manopera este de la 200 lei.

Deschidere încuietorilor auto cu zăvor ȘI butuc defect – manopera este de la 300 lei.

Deschidere auto din calculator – în situația când cheile se află în portbagaj. Și nu se poate ajunge la ele doar prin acționarea haionului din calculatorul mașinii – manopera este de 400 lei.

Dacă ne-ați sunat, iată ce se va întâmpla – de la apel până la deschiderea mașinii.

Cu cât ne spuneți mai precis care este problema, cu atât mai repede o vom rezolva. Întotdeauna să precizați marca, modelul și anul de fabricație a mașinii Este esențial să puteți dovedi că dețineți mașina, deoarece acesta este singurul mod în care putem începe deschiderea încuietorii auto; Când am terminat, veți putea plăti cu cardul de credit.

IMPORTANT! Modul cum vorbiți la telefon afectează tariful! Dacă suntem ocupați deja cu alte intervenții vă rugăm să fiți înțelegători că trebuie să ne respectăm programările anterioare. Dar în același timp dacă traseul permite, putem interveni la Dvs. Înainte și după aceea să ne continuăm drumul către celelalte lucări programate.

IMPORTANT 2! Ne rezervăm dreptul de a prioritiza intervențiile în functie de urgență. Urgența o decidem noi, de ex. copil blocat în mașină, mămică cu copii blocați în afara mașinii, persoane în vârstă, bolnave, etc.

Servicii de deschidere a ușilor auto și câte ceva în plus…

Pe lângă deschiderea mașinii, vă putem ajuta și cu:

  • pornire mașina în cazul bateriei descărcate,
  • repararea unei încuietori auto dacă nu e o problemă mare,
  • înlocuirea incuietorii dacă este pe stoc, sau se comandă în prealabil,
  • copiere și programare cheie auto pe loc, aproape orice model.
  • și reprogramarea telecomenzii auto, dacă cea originala s-a desincronizat.

In Cluj de deblocarea usilor metalice, lemn sau termopan, a autoturismelor si altor sisteme de închidere, copierea și programarea cheilor auto chiar și în cazul tuturor cheilor pierdute, instalarea yalelor SMART se ocupa firma Tobias Locksmith SRL – 0752976701 – office@drkey.ro.

Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
Call Now Button